Olyan korban élünk, amikor a minket körülvevő világ eddig soha nem tapasztalt ütemben változik. Az alkalmazkodás folyamatos innovációt és nagyfokú rugalmasságot követel meg a vállalatoktól (és persze nem csak a vállalatoktól). A hagyományos vállalatirányítási módszerek, a megszokott vállalati struktúra ebben a környezetben csődöt mondanak. Változtatni kell! Az agilis vállalatvezetés modellje a változásokhoz való rugalmas, gyors alkalmazkodásról szól.

5 alkalmas, online konferenciasorozatunk célja az agilis transzformáció módszerének megismertetése a résztvevőkkel, néhány dinamikusan fejlődő szervezet működésének, jó gyakorlatainak bemutatásán keresztül. Az agilitás 5 lépésén végighaladva, alkalmanként egy-egy lépést részletesen megvizsgálva, arra keressük a választ, hogyan lehet a dinamikát és a stabilitást jelentő oldalak egyensúlyi állapotát fenntartani és jól működtetni. Mit tegyünk, ha gyors helyzetfelismerésre, reagálásra, beavatkozásra van szükség, illetve mi kell ahhoz, hogy mindeközben megteremtsük vagy megőrizzük azt a fajta belső stabilitást, amely elengedhetetlen feltétele az agilis működésnek.

További információ és jelentkezés:

https://borealisconsulting.hu/events/vallalati-kihivasok-a-21-szazadban-kollaborativ-eredmenyesseg-egy-lepessel-masok-elott/