A bizalom a szervezeten belül annak a stabilitásnak az alapja, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sikerrel lépjünk túl a válságos időszakokon. A mérlegnek az az oldala, amely, ha pozitív előjelű, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy van elég muníciónk ahhoz, hogy a másik, dinamikus, üzleti oldalon is sikerrel teljesítsünk és a mérleg egyensúlyban legyen.

A Borealisnál már a COVID előtt felismerték ennek jelentőségét és 2019-ben kifejlesztették a TrustBuilder nevű szervezeti bizalmi fokmérő eszközüket, melynek segítségével a bizalom mérhető, erősíthető, vagy helyreállítható.

Most pedig reagálva a jelenlegi helyzetre, létrehoztak egy speciális, felmérő kérdőívet TrustBuilder – bizalmi kérdések a COVID idején néven, célul pedig egy országos szervezeti bizalmi látlelet elkészítését tűzték ki.

Amennyiben téged is érdekel, hogy hogy állunk jelenleg a bizalommal hazai szinten, akkor szánj rá néhány percet és töltsd ki kérdőívünket.

Olvasd el a kapcsolódó blogbejegyzést:
A COVID legnagyobb vesztese a bizalom

A COVID legnagyobb vesztese a bizalom?

Sok helyről hallhatjuk mostanában, hogy a járványhelyzet okozta változások közül az egyik leginkább tetten érhető a bizalom csökkenése a szervezetekben. Tovább…