image

Támogatunk a karrieredben és a fejlődésedben!

Hogyan tudsz nap, mint nap fejlődni? Hogyan leszel képes gyorsan reagálni és a működésedet még hatékonyabbá tenni?

Egyéni fejlesztés

Hogyan tudsz talpon maradni egy új, kihívásokkal teli helyzetben? Hogyan leszel képes gyorsan reagálni és a működésedet még hatékonyabban folytatni alternatív megoldásokkal?

Online egyéni konzultációink során mindezt megtudhatod és eszközöket is kapsz hozzá. Általános helyett gyakorlatban alkalmazható, kimondottan rád és a helyzetedre szabott megoldásokat, eszközöket kínálunk, támogatunk azok bevezetésében is – ha szeretnéd,hogy a te céged, szervezeted, csapatod is talpon maradjon, fejlődjön és tovább működjön. Konzultációink során a tanácsadás, coaching, mentoring vegyes módszertanait alklalmazzuk a Te helyzetedre szabva. 

Szakértő trénereink az üzleti életből nyerték tapasztalataikat és váltak fejlesztőkké, tanácsadókká és coachokká, így integrált szemlélettel kezelik az üzleti igények hard és soft elemeit.

Megmutatjuk, milyen témákban számíthatsz ránk:
  • Fejleszd a céged: Cégfejlesztés, működtetés és menedzsment
  • Fejleszd magad: Reziliencia, munkaszervezés és jóllét
  • Feljeszd a csapatod: Vezetői kultúra & működés
image

Business coaching

Találd meg a megoldást felmerülő kérdéseidre és munkahelyi kihívásaidra tapasztalt coachaink segítségével! Business coaching és elsősorban vezetői coaching megbízásaink soránk a munkahelyi kihívásokra fókuszálunk és a folyamat során az üzlet hard és soft tényezői mentén támogatjuk az ügyfeleket. Executive coaching esetében segítjük a felső vezetők alternatívákban való gondolkodását, a változások hatékony bevezetését, kritikus témák megbeszélését, interperszonális helyzetek eredményesebb kezelését, és kulcsfontosságú vagy kockázatos feladatokra való felkészülést. Célunk, hogy a közösen kialakított változások előidézésével, a megbízóink teljesítménye és a munkahelyi elégedettsége növekedjen.

image
image

Vezetői mentoring

Vezetői mentoring folyamatunk során komplex üzletfejlesztési megoldást nyújtunk mentoraink segítségével, akik az üzleti életből hozott vezetői és felsővezetői tapasztalatukkal a hátuk mögött támogatják a hozzánk fordulókat. A közös cél meghatározás mentén megosztják tudásukat és eszköztárukat, támogatnak a vezetői hatékonyság növelésében és a fenálló elakadások kezelésében.

Team coaching

Célunk a csapat együttműködés hatékonyságának növelése, a csapatban rejlő képességek összehangolása és fejlesztése a célok elérése érdekében. Támogatjuk a csapatot abban, hogy felállítsa az együttműködés kereteit, tudatosítsa a működési dinamikákat és segítünk kialakítani az egymás közötti kommunikáció alapelveit is.

image

Diagnosztikai eszközök

  • Trustbuilder
  • TrustBuilderYou
image

Kérdőívek

  • New Ways of Working (NWoW)
image