image

Inspirálódj szakmai anyagainkból!

Karnyújtásnyira hozzuk a tudást! Használd fel a nemzetközi és saját esettanulmányainkból, tréningjeink és tanácsadásaink összegzéseként született szakmai anyagokból, illetve  nemzetközi és saját kutatások eredményeiből származó információkat, megoldásokat és innoválj, fejlessz a cégedben!
Esettanulmányok, kutatások, ajánlott olvasmányok, cikkek, blogok – egy helyen, könnyen elérhető, letölthető módon.

Rendezvényeink és eseményeink szakmai anyagai

Interaktív szakmai eseményeink, virtuális kerekasztal-beszélgetéseink, termékbemutatóink valamint téma-és szektorspecifikus rendezvényeink felvétele és előadás diái utólag is elérhetők annak érdekében, hogy többször is élvezhetők legyenek, esetleg visszanézhetők abban az esetben, ha a valósidejű részvételre nem volt lehetőség.

image
image

Esettanulmányaink, kutatásaink és nemzetközi anyagok

Használd fel a nemzetközi és saját esettanulmányainkból, tréningjeink és tanácsadásaink összegzéseként született szakmai anyagokból, illetve nemzetközi és saját kutatások eredményeiből származó információkat, megoldásokat és innoválj, fejlessz a cégeden!

Főbb témáink: bizalomépítés, visszajelzés, hatékonyságnövelés

Ajánlott szakmai irodalom - Olvass utána és motiválódj!

Az üzleti életben jártas szakértőink szervezetfejlesztőként, trénerként, coachként, üzleti tanácsadóként támogatják ügyfeleinket. Karrierjük során számos olyan szakirodalmat ismertek meg, melyet örömmel ajánlanak a tudásra nyitott vezetőknek és munkatársaknak.

image