Inspirálódj szakmai anyagainkból!

Karnyújtásnyira hozzuk a tudást! Nemzetközi és saját esettanulmányok, hazai és saját kutatások, ajánlott olvasmányok, cikkek, blogok és hasznos tesztek – egy helyen, könnyen elérhető, letölthető módon.

Az alábbi témakörök mentén támogatunk téged, hogy megszokott környezetedben érhesd el a számodra fontos információkat.

image

Hírek, újdonságok - Get inspired

Bizalmi kérdések a COVID idején – országos látlelet

A bizalom a szervezeten belül annak a stabilitásnak az alapja, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sikerrel lépjünk túl a válságos időszakokon. A mérlegnek az az oldala, amely, ha pozitív előjelű, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy van elég muníciónk ahhoz, hogy a másik, dinamikus, üzleti oldalon is sikerrel teljesítsünk és

AJÁNDÉK ÜNNEPI COACHING NAPTÁR

Már szinte hagyomány, hogy a Borealis Consulting évről-évre elkészíti elektronikus ünnepi coaching naptárját, melyet itt és most szeretettel átnyújtunk neked is.

Creative types – Te milyen kreatív típus vagy?

A Creative type 15 kérdéses tesztje segítségével te is megtudhatod és közelebb kerülhetsz a kreativitásod megismeréséhez! A kutatások alapján összeállított Creative Type tesztet azért készítették, hogy jobban megismerhesd saját kreativitásod. Ezekből megtudhatod, hogy gondolkodsz, viselkedsz adott helyzeteben. A teszt kitöltését követően, a 8 típus valamelyikébe kerülsz és rövid elemzést is

image

Használd fel és innoválj!

Használd fel a nemzetközi és saját esettanulmányainkból, tréningjeink és tanácsadásaink összegzéseként született szakmai anyagokból, illetve  nemzetközi és saját kutatások eredményeiből származó információkat, megoldásokat és innoválj, fejlessz a cégeden!

Hogy állunk a bizalommal? – ahogy ti látjátok
Ugrás az esettanulmányra

Visszajelzési kultúra – minikutatás
Ugrás a mini kutatásra

Inspirálódj és építsd be!

5 pozitív nézőpont, ami segíthet átvészelni a válsághelyzetet
Elolvasom a bejegyzést

1. lépés: Passzív áldozatiságból aktív cselekvés
Elolvasom a bejegyzést

2. lépés: Tartsd kontroll alatt a problémát!
Elolvasom a bejegyzést

3. lépés: Kapcsolódás és elszigeteltség
Elolvasom a bejegyzést

4. lépés: Stressz-kezelés helyett proaktív növekedés
Elolvasom a bejegyzést

5. lépés: Ha nem működik az A-terv, hozzuk ki a legtöbbet a B-tervből
Elolvasom a bejegyzést

 

image

Olvass utána!

ajánlott irodalom

image

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

Dr. Stephen R. Covey

A valaha írt egyik leginspirálóbb és legnagyobb hatású könyv, mely már 25 éve vezeti a sikerlistát. A könyv elnökök és vezérigazgatók, pedagógusok és szülők életét változtatta meg – emberek millióit minden korosztályban és foglalkozással.

image

Jóból kiváló

Jim Collins

Mitől is lesz a jóból kiváló egy vezető, egy vállalkozás? Egy cég a legkülönbözőbb hatások alapján válhat naggyá (ami magában sem kis teljesítmény!), ám a csodálatos eredményt megtartani, sőt fenntartani, fokozni szükséges a kiválósághoz. Keveseknek sikerül, és annál többen keresik a kiválóság rejtélyét. Erre a kérdésre ad választ e méltán kedvelt vezetői könyv.

image

Kék óceán STRATÉGIA - A verseny nélküli piaci tér

W. Chan Kim - Renée Mauborgne

A kék óceán a végtelen lehetőségek szimbóluma. A könyv szisztematikusan vezet végig azon a csoportos agytornán, melynek eredményeképpen olyan piacokra bukkanhatunk, ahol még nincs senki, ahol még kék az óceán, és nem véreznek el céljaink a költségcsökkentés, illetve az árverseny csapdáiban. 

image

Kell egy csapat

Patrick Lencioni

A szerző izgalmas történeten keresztül mutatja be, miért és hogyan lett egy nő egy informatikai vállalat vezérigazgatója, miért veszített sokat a cég jó hírnevéből röpke két év alatt, és végül milyen napi küzdelmek árán sikerült egy olyan ütőképes csapatot létrehozni, amely újra sikerre vitte a vállalatot.  A magával ragadó történet alapján lépésről lépésre átélhetjük a csapatok tipikus működési zavarait és megismerhetjük a csapatépítés öt pontból álló egyedülálló vezetési modelljét.

Ez csak a kezdet. Folyamatosan töltjük fel a többi hasznos olvasnivalót is.

Tedd próbára magad!

Meglévő csapatod tagjait szeretnéd fejleszteni? Kíváncsi vagy a saját működésedre? 

Teszteld kompetenciáidat és tudásodat tesztjeink segítségével! Több viselkedési és soft-skill teszt (kommunikáció, együttműködés, vezetői működés, konfliktuskezelés, stb.) közül választhatsz, melyekkel hatékonyabbá teheted készségeidet és képességeidet.

Letölthető tesztek

Növekedési gondolkodásmód kérdőív
Személyes kommunikációs stílus teszt
Vezetői kérdőív
Életkerék tervező

Lépj kapcsolatba velünk!

Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, hogy elérd az Act4You ingyenes egyén- és cégfejlesztő tartalmait, amelyeket cégvezetők, döntéshozók, vállalkozók számára hoztuk létre, annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben is aktívan tegyél a cégedért, hogy fenntarthasd, működtethesd a vállalkozásod és fejleszd magad.

Kérjük, add meg az alábbi adatokat:

Az űrlap beküldésével hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat rögzítsük és nyilvántartsuk.

image