image

Online Tanácsadás az otthonodban

Hogyan tudsz talpon maradni a megváltozott helyzetben? Hogyan leszel képes gyorsan reagálni és a működésedet még hatékonyabban folytatni alternatív megoldásokkal?

Online konzultációink során mindezt megtudhatod és eszközöket is kapsz hozzá. Általános helyett gyakorlatban alkalmazható, kimondottan rád és a helyzetedre szabott megoldásokat, eszközöket kínálunk, támogatunk azok bevezetésében is – ha szeretnéd,hogy a te céged, szervezeted, csapatod is életben maradjon, fejlődjön és tovább működjön.

Ismerd meg részletesen, mely témákban tudunk támogatni téged.

Miben van szükséged támogatásra?

Cégfejlesztés, működtetés és menedzsment

Hogyan kezeld a helyzetet, hogyan kommunikálj róla,csökkentsd kockázataidat, egyszerűsítsd a folyamataidat, keresd a kitörési pontokat, új utakat? Az a cég, amelynek a vezetője mindezeket tudja, nagy nyomás alatt is előnyt szerez a piacon.

image

Témakörök

Kritikus HR kérdések: Complience, Performance Management

Hogyan tartsam meg a kulcsembereim motivációját? Hogyan kezeljem a kulcsterületeken fellépő potenciális kockázatokat? Hogyan mérjem a teljesítményt: mi az elvárt, kritikus teljesítmény, ami nélkül nem megy? Hogyan biztosítsam, hogy a “compliance” kérdések ne váljanak üzleti fenyegetéssé?

Business Development: Üzleti kockázatok és lehetőségek

Mit tehetek az üzleti partnereim megtartása érdekében a megváltozott helyzetben? Milyen üzleti és üzletfejlesztési stratégiát alkalmazzak? Üzleti stratégia alkotás és újratervezés? “KAM” management és megtartás nehéz időkben? Hogyan gondoljam újra a “business continuity” (üzletmenet-folytonosság) tervemet? Kockázat elemzés és az üzletmenet fenntarthatóságát meghatározó cselekvési terv.

Pénzügyi újratervezés, cash flow gazdálkodás kritikus helyzetben

Egy cég legfontosabb sikertényezője a pénzügyi eredményessége, és ez kiemelten igaz akkor amikor kritikus a helyzet. Mi működött eddig legjobban, mit tartsunk meg és mit engedjünk el eddigi tevékenységeink közül? Kiemelten fontos szerepet kap, hogy milyen új bevételi forrást tudunk találni, hogyan tudjuk a korábbiakat módosítani és hogy milyen kiadásokat tudunk csökkenteni, esetleg későbbre tenni? Mindezen kérdésekre segítünk hatékonyan választ adni.

Quality mangement issue-k és kezelésük

A Vevői elégedettség magas szinten tartása lehetetlen a megfelelő minőségben történő ellátás nélkül, legyen az bármilyen termék vagy szolgáltatás. Mire figyeljünk egy krízis helyzetben, hogy továbbra is a megfelelő minőséget biztosítsuk vevőink részére? Minőség tervezés, biztosítás, kontroll és javítás? Mit akar az ügyfél? Min változtassunk? Miből adjunk alább?

Customer Service-kritikus ügyfélhelyzetek és kezelésük

Mely ügyfélre mennyi időt és energiát fordítunk, az az ügyfélszegmentáció és annak tudatos alkalmazása függvénye. Milyen módon érdemes megközelíteni ezt a kérdést? Hogyan fókuszálhatunk az igazán fontos partnereinkre, hogyan tudjuk őket – akár nehéz helyzetekben is – ügyfélként megtartani? Hogyan kezeljünk a konfliktusos ügyfélhelyzeteket? Milyen meggyőzési és ellenvetés-kezelési technikákat, eszközöket érdemes beépítenünk a kommunikációnkba, és mindeközben milyen módon tudjuk óvni, megőrizni belső egyensúlyunkat?

Válságkommunikáció, kritikus helyzetek kezelése

A kialakult – s leginkább még formálódó – helyzetben kétségkívül szükség van megfelelő kommunikációra és a nehézségek, bizonytalanságok tudatos kezelésére.
Annak megértése, hogy miért szükséges változtatnunk a korábbi működésünkön, talán nem nehéz – de az elfogadás és a vállalati célok felé történő töretlenül motivált menetelés kihívásokat jelenthet. Miként kezeljük ezt a helyzetet? Hogyan beszéljünk róla? Hogyan találjuk meg identitásunkat “az új valóságban”? Hogyan kezeljük a stresszt, hogyan engedjünk el olyan dolgokat, amik azelőtt természetesek voltak és miképpen jelezzünk vissza kollégáinknak, beosztottainknak és vezetőinknek az új szituációkban megélt érzéseinkről, megfogalmazódott gondolatainkról?

Ellátási lánc kihívások és kezelésük

Napjaink egyik legnagyobb problémája az ellátási lánc biztosítása szinte minden iparági területen. A helyzet megkívánja a rendkívül gyors elemzéseket, lehetséges megoldásokat, döntéseket, hogy a vevői igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Ennek hatékony kidolgozásában nyújtunk segítséget, mind rövid mind hosszútávú stratégiákkal.Módszerek és eszközök az anyagellátás, folyamatos termelés vagy szolgáltatás biztosításához. Lehetséges megoldások feltérképezése, cselekvési tervek kidolgozása. Out of the box megoldások (pl. szállítás, multisource beszállítók) keresése a kritikus helyzetekre.

Beszállító management - kockázatkezelés

A versenyképesség fenntartásához elengedhetetlen, hogy olyan beszállítói bázissal dolgozzunk, amelyik megfelel mind a saját, mind a vevői követelményeknek. Hogyan alakítsuk ki a megfelelő Beszállítói bázist és milyen stratégiák mentén? Milyen kockázatot rejt egy-egy beszálllító nem megfelelősége, milyen megoldások vannak az ilyen helyzetek kezelésére? Cégünk támogatást nyújt helyzet- és kockázatelemzésben, beszállítói krízishelyzetek kezelésében,mérési módszerek kidolgozásában, a beszállító kollaboráció fejlesztésében.Mert kockázat már van elég…

Témakörök

Reziliencia eszközei válságban, nehéz helyzetben

Hogyan reagáljunk hatékonyan a megváltozott körülményekre? Elfogadjuk az olyan helyzeteket, amelyek nehézséget, kihívást jelentenek, vagy visszalépünk? Feltárjuk-e elég körültekintően, hogy mire van és mire nincs ráhatásunk és ennek megfelelően alakítjuk-e ki az eszköztárat ezen helyzetek megoldására, elfogadására és feldolgozására? Tisztában vagy-e azzal, hogy neked milyen a reaktív képességed, erőteljes, meg-megújuló, vagy akár sokkszerű külső hatásokhoz is sikeresen tudsz-e adaptálódni. Ezen kérdések megválaszolásában nyújtunk személyes segítséget és támogatunk a fejlődésben.

Stresszkezelés

A változások, a bizonytalan helyzetek gyakran megnövelik életünkben a stressz mennyiségét. Hogyan reagáljunk hatékonyan a megváltozott helyzetek kihívásaira, hogy küzdjünk meg szorongásainkkal, és oldjuk fel a bezártság okozta feszültségen? Hogyan kezeljük tudatosan a stresszt a mindennapokban és hogyan teremtsük meg a munka-magánélet egyensúlyát ebben a megváltozott helyzetben? Melyek a legismertebb stresszfaktorok és az ezekre adható tudatos stresszkezelési stratégiák, stresszoldó technikák? Hogyan segít az asszertív kommunikáció és viselkedés és milyen self-coaching technikák működnek a mindennapokban? Hogyan érhetjük el a megfelelő önkontrollt és hogy érjünk el hatékony önérvényesítést?

Erőszakmentes kommunikáció és működés munkahelyen

A munkahelyi együttműködés helyszíne egyre inkább áttevődik az online térbe, ami egy egészen más típusú kommunikációt fog igényelni a munkahelyeken. Hogyan tudunk minimális személyes kapcsolat mellett is hatékonyan együtt dolgozni és hogyan tudunk erőszakmentesen és asszertíven kommunikálni egymással? Mire érdemes odafigyelni, milyen lehetséges csapdákat rejt az online tér és mik a legtipikusabb kommunikációs hibák? Hogyan befolyásolja az online kapcsolattartás a munkahelyi kapcsolatokat és hogyan hozhatjuk ki ebből a legtöbbet – dolgozóként és vezetőként egyaránt? Igény szerint konzultációs lehetőség a ahaladásról, sikerekről és elakadásokról.

Erőszakmentes kommunikáció és működés otthon

Az új helyzet, és az összezártság feszültségekhez vezethet, még a legszeretőbb családokban is. Hogyan tudjuk kifogni a szelet a feszültség vitorlájából, és hogyan tudnak a különböző generációk erőszakmentesen és asszertíven kommunikálni egymással? Mire érdemes odafigyelni, melyek a legjellemzőbb közléssorompók és a legtipikusabb kommunikációs hibák? Igény szerint konzultációs lehetőséget vállalunk a személyes esettanulmányok feldolgozásában, a személyes haladásról, sikerekről és elakadásokról.

Időmenedzsment, priorizálás

Válsághelyzetben – amely érinti mind a munkát, mind a magáéletet – megváltoznak a prioritások. Az időnkkel is másképp kell gazdálkodni, mint ahogy azt megszoktuk.Hogyan fordítsuk előnyünkre a home office követelményét? Hogyan tudjuk leghatékonyabban beazonosítani az “új” időrablókat és hogyan kezeljük őket? Időgazdálkodási technikák, eszközök, akciótervezés, időmérleg készítése és elemzése a változások elindítása és fenntarthatósága érdekében. Mi fontos most, mi az ami egyáltalán nem fontos és hogyan válasszuk szét ezeket a kategóriákat? Hogyan és mire mondjunk nemet, egy folyamatosan változó környezetben?

Energizálj – Inspirációs program

Hogyan legyen egészséges életkedvünk, energiánk egy bizonytalan, szokatlan, olykor nehéz helyzetben? Hogyan ismerjük fel a saját motivációnkat és hogyan tudjuk megtalálni a legjobb működésünket? Hogyan tűzzünk ki hatékony célokat és találjuk meg az energiaforrásainkat – önmagunkban és magunkon kívül – azok megvalósítására. Hogyan tudunk egészségesek maradni Test-Lélek-Szellem szintjén és hogyan inspiráljuk kollégáinkat és beosztottainkat (vagy akár családtagjainkat) ugyanennek az elérésében? Technikák, és jógyakorlatok a teljesítmény elérését segítő és akadályozó tényezők megismerésén keresztül.

Projekt-menedzsment

Hogyan biztosítsuk kulcsfontosságú projektjeink megvalósulását? Melyek a legnagyobb kockázatok és lehetőségek a scope és a projekt céljának megvalósítására? Hogyan biztosítsuk a projektek vezetését és működését digitális térben? Milyen módon tudjuk biztosítani a haladás nyomon követését?

Munka-élet integráció

Mit jelent a munka- magánélet egyensúly egy megfordított világban? Hogyan tudunk összeállítani egy tűpontos napirendet, amiben a munka-kikapcsolódás egyensúlyba kerülhet? A jelen helyzet egészen másféle kihívásokat tartogat számunkra, amelyben fontos elérni, hogy legyen eleje és vége a munkának, és elkerülni azt, hogy a nap végén pizsamában “ébredjünk”. Hogyan tudjuk optimalizáni a “home-office” fogalmát, családi élet, a jó mentális kondíció,egyensúlyának kialakításában. Hogyan tudjuk önmagunkat és csapatunkat menedzselni hatékonyan otthonról?

Reziliencia, munkaszervezés és jóllét

Akár egyéni vállalkozó vagy, akár nagyobb céget vezetsz vagy benne dolgozol, a válságkezelés, a reziliencia, a gyors reakció képesség kínál megoldást a fennmaradásra, további működésre.

image

Vezetői kultúra

Milyen eszközökkel tudod vezetni Önmagad és ezáltal vezetni másokat is ebben a helyzetben? Hogyan erősítsd a bizalmat a munkatársakban? Hogyan tartsd fenn a motivációt? Milyen visszajelzés és munkaszervezés segít újrapriorizálni VUCA világunkban? Hogyan építsd be vagy erősítsd a számodra legjobb digitális megoldásokat a cégedben.

image

Témakörök

Munkaszervezés digitális térben

Hogyan támogathatja a vezetőt a digitális technika? Hogyan biztosít transzparens folyamatokat, mérhető működést a felelős döntések előkészítéséhez? Hogyan irányíthatunk helytől és időtől elfüggetlenedve, szabadon? Hogyan lesz támogató és élményszerű a munkaszervezés, szemben a nehézkes adminisztrációval? Mely aggregátumokat, szondákat, KPI-okat elegendő látni vezetői szinten az operatív mélységű feladatokkal szemben? Hogyan leszünk minden nap naprakészek a szervezeti célok teljesülésével kapcsolatban? Hogyan vezethetünk céget okostelefonról?

Vezetői kommunikáció válsághelyzetben

Minden változási folyamat hatékony menedzselésének a kulcsa a megfelelő kommunikáció a változásban érintett személyek felé. Milyen konkrét eszközök, módszerek állnak rendelkezésre, hogy minden hatékony döntést és lépést megfelelő kommunikáció előzzön meg és kövessen? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a változásokra történő gyors reagálási képesség működőképes legyen egy csapatban és ez hogyan valósítható meg a hétköznapi működésben. Hogyan alakítható ki a nyílt és konstruktív kommunikáció fejlődésről és hibákról, akár az online térben is?

Motiváció és megtartás eszközei a jelen helyzetben

Egy új helyzet, új kihívások elé állítja a vezetőket, melyben a dolgozók motivációja is gyakorta változik. Milyen motivációs eszköztárat építsen fel a vezető egy jobbára virtuálissá váló világban, és milyen technikák segítik a mai világunkban megteremteni azt a légkört és inspirációt, ami a dolgozói elégedettség és elkötelezettségnek is alapja lehet? Milyen új motiválós célok és visszajelzési technikák működnek az online térben? Milyen eszközök és tippek alkalmazhatók a saját és mások motivációjának fenntartására és hogy építsünk bizalmat a megváltozott körülmények között?

Döntések és hatásuk

Hogyan döntsünk gyorsan és hatékonyan kritikus helyzetekben? Hogyan fejlesszük a tudatos döntés meghozatalának képességét? Segítsünk megérteni a döntések hátterét, akadályait, sikertényezőit és dinamikáját. Milyen módszerek, eszközök, döntési technikák segítségével tudunk a bizonytalanság, kiszámíthatatlanság és a változások kezelésében fejlődni úgy, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet élhessünk?

Visszajelzési kultúra

Válsághelyzetben hatványozottan fontossá válik a visszajelzés. Hogyan és mikor jelezz vissza csapatod tagjainak, úgy hogy támogasd a magasabb teljesítményt és az egyéni és csapathatékonyság növelését? Milyen eszközök és technikák állnak rendelkezésre, és milyen módon támogat az online tér a számodra fontos hatékonyság elérésében? Erre segítünk választ adni.

Mi a folyamat?

Válassz
kategóriát

Mely megoldás(ok)ra van szükséged leginkább? Ha nem tudod, az első TÉRÍTÉSMENTES konzultáción beazonosítjuk.

Ismerd meg szakértőinket

Trénereink több szakterület specialistái. Kivel szeretnél együtt dolgozni? Ajánljunk neked szakértőt a problémádra?

Adj meg elérhetőséget

Az oldal alján található űrlapot kitöltve elküldheted hozzánk az elérhetőségeidet, hogy kollégánk mielőbb felkeressen.

Felvesszük veled a kapcsolatot

A hatékony és gyors előrelépés érdekében elsődlegesen telefonon fog keresni kollégánk egy TÉRÍTÉSMENTES igényfelmérés feltérképezés céljából.

image

Mi történik a kapcsolatfelvételt követően?

Szakértőnk felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és segít feltérképezni a valódi problémákat. Elmondja, hogy ezekre milyen típusú konzultációs illetve eszköz jellegű megoldásokat kínálunk. Az egyeztetést követően elküldi neked ezek összegzését.A kiválasztást követően lehetőséged lesz egy “rapid randira” is a szakértőnkkel.

A továbblépéssel kapcsolatos visszajelzésedet vagy megkeresésünket követően aláírunk számodra egy titoktartási nyilakozatot és egy megbízási szerződést. Kezdődhet is a közös munka, akár kényelmesen, az otthonodból, egy közösen választott digitális csatornán.

Szakértőink

image

Katona Melinda

Szervezetfejlesztő, Tréner, Coach, Civil Társadalom Építő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS

Ha nem tudsz változtatni a helyzeteden, változtass a hozzáállásodon! Fordítsd félelmeidet kérdésekre, kérdéseidet aktív cselekvésre! Haladj kitartóan, miközben gyorsan tanulsz!

TAPASZTALAT

Több mint 20 éves, 5 országban szerzett nemzetközi vezetői és business tapasztalat. Közgazdász, szervezetfejlesztő, Executive Coach, mediátor.

MIBEN SEGÍTHETEK

Transformation management, change és válság management, üzleti projekteken keresztül közel 100 szervezet életébe, életére gyakorolt direkt és indirekt hatás.

image

Enyedi Henriett

Vezetőfejlesztő tréner, Business & Teamcoach, Szervezetfejlesztési tanácsadó

Bemutatkozás

Egyik napról a másikra megváltozott körülöttünk a világ, és ebben az új helyzetben az egyik legnagyobb kihívás, hogy körülöttünk minden kiszámíthatatlanabbá vált, és tele van sok új, és számunkra még ismeretlen tényezővel. Amiben hiszek az, hogy az “erő mögöttünk nagyobb, mint az előttünk levő akadály”!

Szakmai életutamat tekintve közel 25 év multinacionális környezetben szerzett vezetői és felsővezetői tapasztalattal rendelkezem, melyből az elmúlt években kiemelten egyéni és csoportos fejlesztéssel foglalkoztam vezetőfejlesztő trénerként, business és team-coachként valamint vezetői mentorként, és szervezetfejlesztőként.

Hiszek abban, hogy minden egyén képességeihez mérten tehet egy élhetőbb világért, és a misszióm, hogy saját ilyen irányú törekvéseim mellett támogatást adjak az utat és megoldást keresőknek.

image

Drimmer Judit

üzleti tanácsadó, szervezetfejlesztő, szupervízor-coach

Bemutatkozás

KÜLDETÉS

Fejlesztő tanácsadóként és coachként is hiszek abban, hogy a nehézségekkel, változásokkal való szembenézés (akár magánéleti, akár munkahelyi környezetben) segít megküzdési stratégiáink fejlesztésében, önmagunk megerősítésében. Célom, hogy vezetőket és csapatokat támogassak nehéz helyzetekben és segítsem őket, hogy képesek legyenek rendszerben gondolkodni, együttműködni, felelősséget vállalni, és a bennük lévő lehetőségeket felszínre hozni – hiszen ezáltal tudnak fejlődni, változni.

TAPASZTALAT

Fejlesztői tapasztalataimat az üzleti szférában szereztem: tíz évig a bankszektorban, majd több, mint 15 évig egy nemzetközi tanácsadó cégnél dolgoztam mint projektvezető, üzleti tanácsadó és tréner. Hat éven át vezettem egy soknemzetiségű, kulturálisan is sokszínű csapatot, mely pár év alatt 5-főről 40 főre nőtt. Vezetői tudásomat és tapasztalataimat később HR vezetőként és HR tanácsadóként is sikerrel alkalmaztam. Közel tíz éve vezetek egyéni- és csoportos coaching folyamatokat is; emellett társadalmi vállalkozásoknak és non-profit szervezeteknek is segítek, hogy működésük hatékonyabb és professzionálisabb legyen.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI

Vezetés és leadership, nehéz helyzetek kezelése, konfliktuskezelés, időmenedzsment és priorizálás, projekt menedzsment, egyéni fejlesztés.

image

Kővári Adrienn

Üzletfejlesztési menedzser, tréner, vezető tanácsadó, szervezetfejlesztő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS

Mind munkám során, mind magánéletemben erős igyekezettel azon vagyok, hogy a “hard” és “soft” tényezők harmóniáját megteremtsem. Hiszem, hogy az üzleti és emberi megfontolások mentén létezik egy arany középút, amit egészséges arányérzékkel, lépésről-lépésre mindannyian megtalálhatunk és életünk részévé tehetünk.

TAPASZTALAT

Tréneri és tanácsadói hátterem mellett 10 éves nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkezem a következő témákban: vezető vállalati banki kapcsolattartás, vállalati hitelezés, üzleti elemzés és B2B értékesítés.

MIBEN SEGÍTHETEK

Mind a jelenleg kialakult, mind a “hétköznapi” helyzetek megoldását testre szabott tréneri és szervezetfejlesztés tanácsadói gyakorlatommal tudom támogatni, elsősorban üzlet- és értékesítés-, valamint személyes és csapathatékonyság (strukturált problémamegoldás, projektműködés és -gondolkodás, időgazdálkodás) fejlesztése területén.

image

Bodnár Barbara

Coaching szemléletű üzleti tanácsadó, szakértő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS
Senecával értek egyet – legyen bár kb 2000 év közöttünk – aki azt mondta: “Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”” Az én küldetésem, hogy segítsek megtalálni azt a business célt, ami lelkesít és kísérjelek az oda vezető úton.
TAPASZTALAT
Közgazdászként 6-7 évet töltöttem multinacionális környezetben – tapasztalatot szereztem termék-és folyamatfejlesztésben, üzleti támogatásban, képzések összeállításában és megvalósításában, kommunikációban. Vállalkozóként coach szemléletű üzleti tanácsadással támogatom a hozzám fordulókat.
MIBEN SEGÍTHETEK
Nagyon felvillanyoz, hogy a mai bonyolult helyzetben segíthetek megtalálni az irányodat és egyensúlyodat, hogy az az üzleti terület/cég/osztály/vállalkozás, ahol dolgozol, tovább működhessen, s növekedjen

image

Varga Szilvia

mediátor, életvezetési tanácsadó és empatikus kommunikáció szakértő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS
Szívügyemnek érzem a családok kommunikációjának fejlesztését az erőszakmentes kommunikáció és az önismeret által. Célom a kortárs, gyermekek közötti mediációt bevezetése az iskolában és a mediáció széleskörű megismertetése a pereskedés békés és hatékony alternatívájaként.
TAPASZTALAT
Eredeti végzettségem közgazdász, 16 éves FMCG multinacionális és kkv vállalatoknál, kommunikációs területen szerzett tapasztalat után találtam meg a hivatásom a segítő szakmámban, ahol eddig közel 500 ügyféllel dolgoztam már együtt.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI
  • kommunikációs problémák, konfliktusok megoldásában, önérvényesítés fejlesztésében
  • önértékelési zavarok, önbizalomhiány, megfelelési kényszer esetén
  • gyermekkori sérüléseink, berögzült mintáinak feltárásában, megoldásában

Kapcsolatfelvétel 48 órán belül

48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy online konzultációink során rád szabott megoldásokat és eszközöket adjunk neked, amelyekkel a céged folytathatja a működését.

Kérjük, add meg az alábbi adatokat, hogy felkereshessünk:
Az űrlap beküldésével hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat rögzítsük és nyilvántartsuk.
image