image

Fejleszd magad vagy céged velünk!

Csatlakozz önállóan, saját fejlődésed érdekében, vagy kérj tőlünk cégre szabott ajánlatot!

Borealis Vezetői Akadémia

Moduláris vezetőfejlesztő programunk, a Borealis Vezetői Akadémia azonnal gyakorlatba építhető tudást, újfajta szemléletmódot nyújt számodra vagy céged vezetői, kollégái számára. 

Számtalan vezetőképző létezik, de ez a program más, mint a többi:
 • átfogó vezetőképző programként is igénybe veheted, emellett modulonként is kapcsolódhatsz hozzá, ha egy-egy témára szeretnél fókuszálni
 • különböző vezetői szinteket (kezdő/haladó) célzottan támogatunk
 • havi rendszerességgel 5+2 modul közül választhatsz, vagy csatlakozhatsz mindegyikre        
 • egyelőre modulonként 2* fél napos online tréningre, majd – amint lehet – 1 napos személyes alkalmakra számíthatsz
 • az útontartás érdekében a tréningalkalmakat blended learning elemek egészítik ki: elmélet + gyakorlat + inspiráció + ajánlott irodalom + mini challengek + HR tech megoldásaink díjmentes használata
Mit kapsz még a vezetőfejlesztés során?
 • a leadership network részévé válsz: több, többféle szervezetben jártas vezetőtől kapsz inspirációt
 • megismered és átültetheted a globális vezetői trendeket a magyar helyzetekre
 • folyamatos útontartást kapsz a leadership journey-n, melyet HR Tech megoldásainkkal támogatunk
 • a mindennapi életben alkalmazható gyakorlati eszközöket és módszereket valós vezetői helyzetekre applikálhatsz
image
image

Képzési programjaink

“Magad azzal ékesíted, ha elmédet élesíted.“ (J.K.Rowling)

Fejlesztési programjainkkal támogathatod saját magad, kollégáidat vagy vezetőidet kompetenciájuk, attitűdjük, személyes hatékonyságuk fejlesztésében.

Kinek ajánljuk? Olyan vezetőknek, szervezeteknek és magánszemélyeknek, akik a változást, a folyamatos fejlődést a mindennapok részének tekintik, és akik szeretnék nemcsak az elméleti tudásukat fejleszteni, de gyorsan gyakorlatba ültethető módszerekkel gazdagítani eszköztárukat és a csapatuk, illetve saját maguk fejlesztését jól és fenntarthatóan megvalósítani.

Trénereink, fejlesztő munkatársaink: több éves üzleti tapasztalattal és fejlesztői háttérrel (tréner /coach és team coach) rendelkező szakemberek, így integrált szemlélettel kezelik az üzleti igények hard és soft elemeit.   

A képzések felépítése: gyakorlatias, azonnal használható eszközök és out of the box módszerek, vezetői csoportos / szituációs gyakorlatok, saját esetek feldolgozása: a cég és a jelenlévők életében aktuálisan felmerülő szakmai problémák rövid megvitatása és megoldási javaslatok biztosítása, digitális inspiráció és blended learning megoldások

Szakértőink

image

Katona Melinda

Szervezetfejlesztő, Tréner, Coach, Civil Társadalom Építő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS

Ha nem tudsz változtatni a helyzeteden, változtass a hozzáállásodon! Fordítsd félelmeidet kérdésekre, kérdéseidet aktív cselekvésre! Haladj kitartóan, miközben gyorsan tanulsz!

TAPASZTALAT

Több mint 20 éves, 5 országban szerzett nemzetközi vezetői és business tapasztalat. Közgazdász, szervezetfejlesztő, Executive Coach, mediátor.

MIBEN SEGÍTHETEK

Transformation management, change és válság management, üzleti projekteken keresztül közel 100 szervezet életébe, életére gyakorolt direkt és indirekt hatás.

image

Enyedi Henriett

Vezetőfejlesztő tréner, Business & Teamcoach, Szervezetfejlesztési tanácsadó

Bemutatkozás

Egyik napról a másikra megváltozott körülöttünk a világ, és ebben az új helyzetben az egyik legnagyobb kihívás, hogy körülöttünk minden kiszámíthatatlanabbá vált, és tele van sok új, és számunkra még ismeretlen tényezővel. Amiben hiszek az, hogy az “erő mögöttünk nagyobb, mint az előttünk levő akadály”!

Szakmai életutamat tekintve közel 25 év multinacionális környezetben szerzett vezetői és felsővezetői tapasztalattal rendelkezem, melyből az elmúlt években kiemelten egyéni és csoportos fejlesztéssel foglalkoztam vezetőfejlesztő trénerként, business és team-coachként valamint vezetői mentorként, és szervezetfejlesztőként.

Hiszek abban, hogy minden egyén képességeihez mérten tehet egy élhetőbb világért, és a misszióm, hogy saját ilyen irányú törekvéseim mellett támogatást adjak az utat és megoldást keresőknek.

image

Kővári Adrienn

Üzletfejlesztési menedzser, tréner, vezető tanácsadó, szervezetfejlesztő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS

Mind munkám során, mind magánéletemben erős igyekezettel azon vagyok, hogy a “hard” és “soft” tényezők harmóniáját megteremtsem. Hiszem, hogy az üzleti és emberi megfontolások mentén létezik egy arany középút, amit egészséges arányérzékkel, lépésről-lépésre mindannyian megtalálhatunk és életünk részévé tehetünk.

TAPASZTALAT

Tréneri és tanácsadói hátterem mellett 10 éves nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkezem a következő témákban: vezető vállalati banki kapcsolattartás, vállalati hitelezés, üzleti elemzés és B2B értékesítés.

MIBEN SEGÍTHETEK

Mind a jelenleg kialakult, mind a “hétköznapi” helyzetek megoldását testre szabott tréneri és szervezetfejlesztés tanácsadói gyakorlatommal tudom támogatni, elsősorban üzlet- és értékesítés-, valamint személyes és csapathatékonyság (strukturált problémamegoldás, projektműködés és -gondolkodás, időgazdálkodás) fejlesztése területén.

image

Bodnár Barbara

Coaching szemléletű üzleti tanácsadó, szakértő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS
Senecával értek egyet – legyen bár kb 2000 év közöttünk – aki azt mondta: “Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”” Az én küldetésem, hogy segítsek megtalálni azt a business célt, ami lelkesít és kísérjelek az oda vezető úton.
TAPASZTALAT
Közgazdászként 6-7 évet töltöttem multinacionális környezetben – tapasztalatot szereztem termék-és folyamatfejlesztésben, üzleti támogatásban, képzések összeállításában és megvalósításában, kommunikációban. Vállalkozóként coach szemléletű üzleti tanácsadással támogatom a hozzám fordulókat.
MIBEN SEGÍTHETEK
Nagyon felvillanyoz, hogy a mai bonyolult helyzetben segíthetek megtalálni az irányodat és egyensúlyodat, hogy az az üzleti terület/cég/osztály/vállalkozás, ahol dolgozol, tovább működhessen, s növekedjen

image

Varga Szilvia

mediátor, életvezetési tanácsadó és empatikus kommunikáció szakértő

Bemutatkozás

KÜLDETÉS
Szívügyemnek érzem a családok kommunikációjának fejlesztését az erőszakmentes kommunikáció és az önismeret által. Célom a kortárs, gyermekek közötti mediációt bevezetése az iskolában és a mediáció széleskörű megismertetése a pereskedés békés és hatékony alternatívájaként.
TAPASZTALAT
Eredeti végzettségem közgazdász, 16 éves FMCG multinacionális és kkv vállalatoknál, kommunikációs területen szerzett tapasztalat után találtam meg a hivatásom a segítő szakmámban, ahol eddig közel 500 ügyféllel dolgoztam már együtt.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI
 • kommunikációs problémák, konfliktusok megoldásában, önérvényesítés fejlesztésében
 • önértékelési zavarok, önbizalomhiány, megfelelési kényszer esetén
 • gyermekkori sérüléseink, berögzült mintáinak feltárásában, megoldásában