image

The Journey

Ébreszd fel a munkavállalóid belső motivációját!

A Journey egy 10 perces, játékos szimulációs túra, amely bemutatja az Employee Journey (munkavállalói életút) 10 lépését támogató, motiváló HR Tech megoldásainkat.

Nézd meg, hogyan támogatják a megoldásaink a cégedet!

image
image

Transzparencia, kétirányú kommunikáció

A Feedback Time valódi párbeszédre ad lehetőséget. Adhatsz és kérhetsz is visszajelzést, hogy fejlődj és mást is támogass a fejlődésben.

Mérhető, követhető, fejleszthető

A strukturált visszajelzésnek köszönhetően a fejlődés mérhető, a döntés megalapozott, a működés nyomon követhető és hatékony lesz.

Azonnali, real-time, bármikor használható

Az alkalmi, akár féléves visszajelzés helyett a napi rutin részeként kaphatsz és adhatsz visszajelzést, hogy a fejlődés már rövid távon létrejöhessen.

Tanuláshoz, képzéshez, fejlesztéshez

A Feedback Time aggregált és egyedi adatai irányt mutatnak a fejlődési terv elkészítéséhez, a megfelelő tanulási, képzési irány kiválasztásához.

image

Feedback Time

Fejlődj és fejlessz visszajelzésekkel!

A Feedback Time megoldja, hogy könnyen, játékosan és valós időben adhass és kaphass fejlesztő visszajelzést a munkatársaid, vezetőid körében. Nem marad elvarratlan szál és a cég is fejlődik.

Fejlessz a céged visszajelzési kultúráján!

Nyisd meg a lehetőséget a cégedben, hogy a vezetők, mentorok és a munkatársak a megfelelő módon adhassanak fejlesztő visszajelzést egymásnak. Így elkerülheted a folyosói pletykákat és a visszajelzésekből fejlődési utakat építhetsz.

image

TrustBuilderYou

Építsd a bizalmat és erősítsd az elköteleződést!

Az önbizalom és a másokba vetett bizalom egyaránt nagyon fontos ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan, koncentráltan dolgozhassunk és motiváltan igyekezzünk tenni a vállalati célokért. A TrustBuilderYou rendszeres használata segít megőrizni ezt az erőt, és elősegíti az üzleti célok elérését is.

image
image

Korai figyelmeztetés (Early Warning)

A TrustBuilder egyfajta early-warning rendszerként visszajelzést ad a cég bizalmi szintjéről egyéni, csapat és szervezeti szinten egyaránt, a fluktuáció és a bizalmi adó (az alacsony bizalmi szinthez kapcsolódó magas kiadások) elkerülése érdekében.

Motiváció oktatással, játékosan

Inspiráló, játékos formában vezeti végig a felhasználót. Így a bizalom felmérése közben oktató célú tippek segítségével az egyén fejlesztése is megtörténik, amely az ügyfél-elégedettségi index növekedésében is megmutatkozik.

Szakértői elemzés

TrustMap bizalmi térkép megmutatja a fontos, akár kritikus pontokat. Az anonim felmérés végén összesített riportokat, elemzéseket készítünk. Megvizsgáljuk a változási képességet a bizalmi szint emelése érdekében.

Támogatás

Az eredmények alapján cégfejlesztési, szervezetfejlesztési megoldásokat kínálunk. Segítünk csökkenteni a fluktuációt, a bizalmi adót, növelni az eredményességet, az ügyfél-elégedettséget.

image

TrustBuilder

a Bizalom fokmérője

Szeretnéd csökkenteni a fluktuációt és a bizalmi adót a cégedben? Egyúttal növelni az eredményességet és az ügyfél-elégedettséget?

Mérd fel és emeld a bizalmi szintet a cégedben a TrustBuilderrel!

TrustMap

A TrustMap bizalmi térkép megmutatja a fontos, akár kritikus pontokat. Az anonim felmérés végén összesített riportokat, elemzéseket készítünk. Megvizsgáljuk a változási képességet a bizalmi szint emelése és a fluktuáció elkerülése érdekében.

Szakmai háttér

HR Tech megoldásaink a Borealis Consulting szervezetfejlesztés területén szerzett széles körű tapasztalatai alapján kerültek kifejlesztésre. Ennek köszönhetően ezek az applikációk a cégek, szervezetek, vezetők fejlesztésének meghatározó és kritikus pontjaira összpontosítanak.

Természetesen az alkalmazások diagnosztikai eredményeinek kiértékelését követően intézkedésre, cselekvésre is szükség van. A szervezeti célok elérése érdekében a Borealis Consulting méltán elismert cég-, szervezet és humánfejlesztési megoldásaival nyújt támogatást a továbbfejlődéshez.

Lépj kapcsolatba velünk!

Amennyiben érdeklődsz valamely HR Tech megoldásunk iránt vagy kipróbálnád őket, töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy Te is mielőbb egyszerűbbé és élvezetesebbé tehesd a folyamatokat a cégedben, és elégedett felhasználónk lehess.

Kérjük, add meg az alábbi adatokat:

Az űrlap beküldésével hozzájárulsz, hogy a megadott adataidat rögzítsük és nyilvántartsuk.

image